Aurafotó és auraelemzés


Mit tudhatsz meg az elemzésből?

Sokkal többet kapsz, mint csak egy képet nyomtatott anyaggal!


Az aura egy elektromagnetikus mező, amely mi magunk vagyunk, és ennek az energiának materializálódása az emberi test.
Az aurából érkező információk (gondolatok, érzelmek, megtapasztalások) csakráinkon keresztül folynak testünkbe, és azok töltöttségi állapotától függően dolgozik agyunk, torkunk, szívünk és egyéb szerveink.

Az aurafotó olyan egyedi mint az ujjlenyomat, vagy még inkább mint tenyerünk barázdái, amiből nemcsak a múlt olvasható ki, de utal a jövőnkre is.
Információkat közöl testünk, lelkünk és szellemünk együttműködéséről ugyanúgy, mint személyiségünkről, és csakráink töltöttségi állapotáról. Kiderülhet, milyen rejtett okok vezettek betegségeinkhez, megoldhatatlannak tűnő - és gyakran visszatérő - problémáinkhoz, majd figyelemmel kísérhetjük gyógyulásunk folyamatát.

A fénykép-leképező és a szoftver egy amerikai kutatócsoport 30 éves munkájának eredménye, és mára már nagyon kifinomult méréseket lehet vele végezni. Folyamatokat is lehet figyelni, nemcsak fotót, hanem a gondolati kisugárzás folyamatait is lehet!
Akár abban a pillanatban a gondolataidra, szavakra, érzelmekre, kezelésekre történő változásokat figyelhetünk meg...
Mennyire befolyásolnak ezek?...

A felvétel, a számítógépes és szóbeli elemzés körülbelül egy órán át tart, majd a kézzelfogható eredményt, a képet és írásos elemzést haza is viheted.

A második felvétel alkalmával már részletesebb képet kaphatsz önmagadról, hiszen auránknak mindössze 60-70%-a mutat állandó képet - a többi folyamatosan változik egészségi állapotunk, gondolataink és érzelmeink hatására.
Így a második elemzés során beszélhetünk személyiséged jövőre vonatkozó lehetőségeiről, segítségemmel és saját megérzőképességedet aktiválva beláthatsz tested múltbéli, jelenlegi és a jövőben várható betegségeire...amit el is kerülhetsz ezen felismerés által! )))

Megoldási lehetőségeket adok és esetedben ezek hatását bemérem az aurádra!